El cap de setmana  del 9 al 11 de setembre va tenir lloc a Viva Cala Mesquida Resort el Cap de setmana gastronòmic, dedicat a la cuina mallorquina. Per a l’ocasió convidaren na Maria del Carme Fuster, autora del llibre Cuina de Mar,publicat per Cap Vermell.


Com es deia a la presentació de l’esdeveniment, “és una cuinera no professional, però una gran cuinera al cap i a la fi”.

El programa especial preparat pel complex hoteler incloïa sopars als seus restaurants i el diumenge 11 estava dedicat al dinar a càrrec de na Maria del Carme, en el restaurant “La Terraza”, amb les seves espectaculars vistes de cala Mesquida.


El menú preparat estava inspirat en les receptes del llibre que recorden els plats que, tradicionalment, s’elaboraven a les cases de Cala Rajada i que Maria del Carme Fuster trià per a l'ocasió.   


Menú:

"Raoles" de peix

Frit de calamars

Llagosta amb ceba

Calamars farcits

Paella de "Llampuga"

Postres: Suspiros de Monja amb Mantecado cassolàAquestes jornades tingueren cert ressò a la premsa, com ara a la secció de gastronomia d’UH, on es va entrevistar na Maria del Carme Fuster.

Imatges facebook Viva Hotels