Serveis mèdics, neteja, venda de tiquets, programes de televisió i... altres novetats

.
Al llarg d'un esdeveniment com la Mostrade la Llampuga no podem passar per alt molts de detalls que fan que tot rutlli. També inclouem en aquest apartat diverses anècdotes, com la cuinera més jove. Una promesa de tradició familiar. Una "Blancus".



Els serveis mèdics assistiren algunes persones amb indisposicions lleus.



Les encarregades de la neteja (Luisa) també es varen lluir.



La venda de tiquets. Imprescindible el seu esforç per al bon desenvolupament de la Mostra.





Els dos mestres cuiners pescadors. Infatigables. En un recés, per menjar, evidentment.



En Pedro Mercant "Castus", que s'estrenava com a president de la Confraria de Pescadors.



Quant a la comitiva de càrrecs, el director general de Pesca, Joan Mercant, actuà d'amfitrió, tant o més que el batle. I és que, a més de presidir la confraria de pescadors, en Joan "Castus" ha viscut la Mostra des de la seva primera edició.




No va faltar l'habitual degustació a discreció dels polítics, en un apartat que ja es coneix com a "corralet". Alguns estrenaren "traje", camisa o vestit. I és que s'ha d'aprofitar l'ocasió quan no es disposa de "fons d'armari".
Destacar, si més no, la bona feina i la presència de la regidora de Fires i Mercats, Carmen Corraliza, en tot i per tot.



En Manolo Barahona, del programa de televisió "Gent de la mar" d'IB3. Per cert, diumenge 18 a les 21.35 s'emetrà el programa on sortirà la Mostra de la Llampuga.



I parlant de mitjans de comunicació. N'hi ha que tradueixen les notes de premsa sense repassar-les i en lloc d'escriure cala Gat s'inventaren Cala Gató. Coses del Gogle translation... o que no han trepitjat mai Capdepera; però ja que l'Ajuntament els contracta publicitat, s'hi podrien mirar una mica.



Molta feina i bon humor!







Els reportatges televisius els vos mostrarem en un altre article.