Els resultats de l’enquesta ens demostren que un 38,9 % dels que responen saben anglès i responen correctament a les preguntes.

Comprovam, a la vegada, que 76 tenen dificultats de comprensió lectora, en contestar qualsevol de les quatre primeres opcions. Què fan, interessats, navegant per una revista virtual? Mirar les estampes!

(No hem acabat..., això continua)




Explorant totes les opcions possibles entre els 76 n'hi podria haver de sords; en aquest cas, hem de fer-los saber que avui en dia hi ha aparells, anomenats audífons,  que permeten recuperar l’oïda i mètodes d'estimulació neuroauditiva per al tractament dels transtorns i/o problemes en el processament auditiu de la informació musical.
En una propera enquesta interrogarem, en primer grau, els 88 subjectes de delicte a veure què entenen per música: de moment  ens poden dir, els mega-super-hiper acalorats, quin dels següents títols els ha refrescat més: El chiki-chiki, Opá, Yo vi acé un corrá , Gasolina.  Papi chulo, La bomba, Aserejé, La copa de la vida,  La luna y el toro,  El venao,  Macarena,Labarbacoa, El chiringuito, Amigos para siempre, El tractor amarillo, Mi limón, mi limonero, Aquí no hay playa…?
I que no trobau que  més els valdria comprar-se un ventilador abans  d’haver-se de torturar les orelles amb segons quins temes?
Un 45,1% són optimistes de naixement, en tenen suficient amb  escoltar la cançó estiuenca per endolcir-los la vida. Així ens agrada, visca l'alegria, el "tractor amarillo" i la mare que els va parir!
Cap Vermell digital avisa que  és una revista sèria i no es poden contestar els qüestionaris a “humo de pajas”.
Reflexió estiuenca: Hi ha la "canción del verano" i no hi ha la "cançó de l'estiu". Colonialisme cultural, perhaps?

A continuació, l'enquesta:

La cançó de l'estiu...
Alegra l'estiu
65  45.1%  
I hate it!
56  38.9%  
Ajuda a fomentar la cultura musical
10  6.9%  
No podria viure sense ella
7  4.9%  
Dóna a conèixer nous valors musicals
6  4.2%  

Nombre de votants  :  144
Primer vot  :  diumenge, 8 d'agost de 2010 10:03
Darrer vot  :  divendres, 27 d'agost de 2010 20:04