En arribar el 28 de desembre, "Cap Vermell" no es pot sostreure a la tradició de la innocentada periodística, tan pròpia de la premsa escrita, i ara també de la premsa digital.

Si alguna ànima pura va caure en els nostres paranys, que no se n'empegueeixi, que ja n'hi ha massa de malfiats.


N'hi ha que les han trobat tan versemblants que ens han dit allò de no doneu idees. D'altres ens han dit que més que innocentades semblen desitjos. Algú les ha trobat malicioses per mesclar elements verídics amb altres de ficció.

També n'hem trobades d'altres per internet que afectaven al glamour gabellí com la de Nicole Serapio que deia al seu facebook:

Avui es un dia especial, jo diria que uns dels mes feliços de la meva vida.
Després de 3 anys dedicada per complet al teatre, i presentar-me fa un més al casting de la nova pel·lícula del director de cine Alejandro Amenábar que fa una versió espanyola de "50 sombras de Grey", avui m´han donat la fantàstica notícia de que m´han donat el paper de protagonista de d'aquesta pel·lícula que compartiré amb l'actor Mario Casas. La pel·lícula serà totalment gravada a Capdepera i Cala Rajada.
Volia compartir això tan preciós amb tots vosaltres.
Una abraçada


I per si algú no té clar quines varen ser les nostres innocentades aquí teniu els links per a recuperar-les i recrear-nos-hi.

El sector turístic de Capdepera rere la dimissió de Delgado

Intervinguts els comptes de ES GRUP per no presentar l'exercici 2012

Cobrarem pel nom "CAP VERMELL"

E
sclata-sang enorme

El teatre de Capdepera estrena "sensurround"

Bé aquesta darrera és una mitja veritat, com ens ho  fet saber un lector, de fet és una notícia una mica exagerada.


Per molts d'anys!

I per cert l'acudit de anys passats conserva la seva vigència intacta: