Per no incloure Capdepera en els 15 projectes de millora de zones turístiques de Mallorca, amb un pressupost de 12,4 milions d'euros

Cap Vermell publicà la notícia dia 18-12-2013 amb el títol: A Capdepera, ni 1 Euro!

Capdepera respira tranquil·la avui, dia dels Innocents. Ahir, la dimissió de Delgado per motius personals semblava la innocentada per endavant. Però no, al darrere hi ha hagut moltes pressions, i no sols per la posssibilitat que sigui imputat pel cas de la Ràdio de Calviá.
Com sempre, el rerefons és econòmic i alguns mitjans de tirada autonòmica ja ho destaquen: El pla de millora de zones turístiques ha aixecat bòfegues ja que zones madures com Capdepera quedaven fora cap tipus d'inversió i els "lobys" han fet la pressió necessària per acabar tombant el conseller.

Avui, dia 28 de desembre, Jaime Martínez Llabrés ha pres possessió del seu càrrec com a conseller de Turisme i Esports a la capella del Consolat de Mar. El nou conseller manté molt bones relacions a la nostra zona, ja que és assidu a Canyamel des que s'inicià el projecte del Hyatt Park en el qual participà.