Recorregueren els voltants de Cala Rajada: la Torre Esbucada, el far de Capdepera, la Torre Cega i el passeig de les Àmfores.


Segona festa de Nadal, l'associació Fita a fita, que dirigeix Joan Carles Palos, arribaren a Capdepera. en una convocatòria del Consell de Mallorca anomenada 'Rutes Naturals i Patrimonials' recorregueren el racó més oriental de l'illa: la Torre Esbucada, el far de Capdepera, la Torre Cega i el passeig de les Àmfores. 

Joan Carles Palos, ben documentat, com sempre, explicà històries i llegendes d'aquests indrets. Abans s'havia documentat i assessorat amb diversos actius de Cap Vermell. Així tenia l'èxit assegurat. I així fou. Un recorregut molt interessant on hi participà gent de tota l'illa. 


Activitat gratuïta que forma part dels actes que organitza el Consell de Mallorca per a la Diada del 31 de desembre i que s'havien d'inscriure a través de ticketib.com


Volem felicitar a l'associació FITA A FITA, de senderisme cultural i familiar,  els seus 10 anys d'activitats per aprendre a interpretar el paisatge cultural i a respectar el patrimoni. I com no, a Joan Carles Palos Nadal (Palma, 1964). que el 2013 posà en marxa Fita a Fita –senderisme cultural i familiar– amb l’objectiu de donar a conèixer l’entorn, el paisatge cultural i valorar el patrimoni natural. Ha escrit diversos llibres, entre els quals els primers cinc volums de 20 rutes en família per Mallorca (Lleonard Muntaner Editor, 2015-2017). Evidentment vos recomanam  "20 rutes en família per Mallorca. Les serres de Llevant (I)" 


Es tracta d’una guia pràctica per gaudir d’una experiència per la muntanya. Després dels tres primers volums de la col·lecció «Rutes en família per Mallorca», continuam ara amb una quarta entrega que inclou vint itineraris a peu per les serres de Llevant, i en concret per Artà, Capdepera, Sant Llorenç, Son Servera i Manacor. Són excursions senzilles, fàcils de seguir i, sobretot, totes són aptes per fer en família.