Com ja comena a ser una tradició el grup de caminaires de nòrdic organitzen una pujada a la talaia de Son Jaumell, per donar la benvinguda al nou anys. La convocatòria és simple qui pugui i vulgui a les 9 al pàrqing de Cala Agulla i cap a munt s'ha dit. Això sí es tracta d'una caminada tranquil·la, pujant xino-xano i gaudint de la natura.



Enguany resultà un dia boirós, però la temperatura era ideal per fer una caminada.



La primera aturada va ser a es Gulló, la platgeta i la mar estaven espectaculars. Realement feia ganes de fer una capficada...





Pujàrem pel coll de Marina fins el forn de calç on s'indica el desviament on arranca la pujada. Ja hem dit que poc a poc, sense presses, començàrem a pujar. Dissortadament la boira no deixava veure gaire, de fet no podíem distinguir ni el proper Puig de s'Àguila. 





Suoperat el primer tram de la pujada aturàrem uns munits per reagrupar-nos i seguir per la carena fins la torre. De tant en tant queien gotetes fruit de la condesació i algunes quedaven en les puntes de les fulles dels pins. Teníem esperances que la boira en quedés a sota, però no... a dalt encara era més espesa. 





Ja a dalt brufarem amb cava, xerraren una estona i ens férem algunes fotografies amb la boira de fons.



La baixada va ser ràpida, ja sabem que per baixar... "tots els sants ajuden!"  



Uns naaren a cercar els cotxes al pàrquing i altres anàrem directament a Cala Moltó on, tots plegats, haviem de fer un berenar amb el que cada un havia dut.



Així, sia benvingut el 2022, esperem que sigui un bon any per a tots i totes amb salut ( a veure si superam la CoVID, que tant ens està posant a prova) i felicitat. Molts d'anys!