El grup excursionista d'Artà celebra el seu 25 aniversari                            amb l'edició d'un llibre d'excursions per aquest municipi



Joan Carles Palos féu una emotiva presentació del llibre 

Diumenge, dia 1 de setembre, va tenir lloc al teatre d'Artà la presentació del llibre "Un raig d'excursions per Artà", amb motiu del 25è aniversari del grup excursionista. L'acte reuní una gran quantitat d'excursionistes, tant artanencs com dels pobles veïnats, que omplí la sala del teatre.



El llibre esta fet pel propi grup excursionista i un bon grup de col·laboradors que complementen els aspectes de patrimoni natural i cultural, fotografies (molt bones) i dibuixos. La publicació ha anat a càrrec de l'ajuntament artanenc i aporta una completa informació de les excursions i del propi municipi d'Artà.



Durant la presentació van intervenir  Tolo Gili, qui va donar la benvinguda i va  fer de moderador; Miquel Barrocal qui explicà tot el procés de creació i materialització d'aquest ambiciós projecte i  Joan Carles Palos qui va fer una molt interessant i emotiva xerrada que reproduïm en una publicació a part. Aprofitam per donar les gràcies a Joan Carles per remetre'ns el text complet, molt compromès amb la muntanya i Mallorca, que val la pena llegir amb atenció.



Enhorabona a tots els companys excursionistes d'Artà i els seus col·laboradors, el llibre ha quedat molt bé.



Cranques Reumàtiques.