Entrenador escolar 2ª regional, disputades 9 jornades


Després de disputades nou jornades, preguntam a Pere Alejandro com té a la plantilla per afrontar el campionat. AixÍ ens va respondre:

- Per mi no està coberta. Pensava, a hores d'ara, comptar amb 23 jugadors i només en tenc 20. S'ha de tenir en compte que cada setmana tenim algun problema, lesions, expulsions, estudis, treball... Amb aquests 20 jugadors hi ha dos porters, Emo, ara lesionat, i López, amb el qual fins ara no hem pogut comptar per motius laborals i fins a final d'octubre no podrà venir. En aquesta demarcació hem hagut de demanar ajuda a l'equip juvenil. També ens cal un entrenador qualificat de porters. A final d'octubre podrem comptar amb Antony; Lluís Crespo és a Londres i aviat tornarà; Santiago, al febrer, tornarà per a integrar-se a la disciplina del club, i és un jugador que pot aportar molt de febrer a març, quan la lliga està en el seu moment àlgid. Amb un entrenador de porters, els dos porters a disposició de l'equip i la incorporació dels tres jugadors esmentats, tindrem la plantilla al complet.

- Quin és el lloc més feble de l'equip?

- A la defensa li falta experiència, són al·lots joves que han arribat dels juvenils. A hores d'ara som un dels equips que més gols duen en contra, i en canvi som el segon pel que fa a gols als favor.

- Quina diferència hi ha entre el club i els jugadors d'ara i els que trobares quan vas arribar a Capdepera, l'any 1985?

- Pel que fa a l'estructura del club, hi ha poca diferència, però pel que fa a l'assistència als partits, molta. Amb els jugadors hi ha un abisme, abans hi havia més compromís, avui no viuen el futbol com nosaltres el vivíem. Abans, quan convocaves un juvenil, aquest tenia una alegria immensa i estava nerviós tota la setmana; avui no es posen nerviosos per res, no en tenen ganes. Hi ha molta feina psicològica per fer, per aconseguir el compromís dels jugadors, que tinguin amor pel futbol, ​​més ganes de jugar... Qualsevol excusa els és bona per fallar en algun entrenament o partit.

- Quines són les teves exigències, a 2ª Regional?

- He assimilat el que és la 2ª Regional, cal canviar la mentalitat actual del jugador, la que ha imperant durant aquests últims deu anys, cal tornar-li les ganes, la il·lusió. Amb el treball de tots, jugadors, entrenadors, directiva..., d'aquí a uns anys tornarem tenir el primer equip en el lloc que li correspon.

- Previsió per a aquesta temporada?

- Si guanyam quatre partits consecutius ens ficarem en els llocs de dalt i lluitarem per l'ascens.

Per acabar, podem certificar que a Pere Alejandro, entrenador en etapes anteriors de la pedrera de Cadepera, els seus deixebles el cataloguen com el millor entrenador que han tingut.

 

Best