Parlant de futsal amb Enzo Perel·la Terrassa



 
Des de fa anys a Capdepera s’organitza un torneig de futbol sala. Primerament se feia un torneig intensiu, però els darrers anys el torneig dura tota una temporada amb una gran participació. De fet ara hi juguen devers quinze equips.

Un grup de joves, amb Enzo Perel·la Terrassa i Luciano Flaquer al capdavant, decidiren fer una passa endavant i participar a la lliga de primera regional de Mallorca.

- Con va sorgir l’idea de participar en la lliga federada?
- Ja fa temps que un bon nombre de jugadors que participen en el torneig de Capadepera pensaven que podíem formar un equip i a la fi ens decidírem a fer-ho des de l’equip de s’Alzinar. L’actual s’Alzinar futsal- Encinaluz, som jugadors de l’antic s’Alzinar i altres jugadors de Capdepera (i qualque de fora poble) que s’han volgut afegir al projecte.

- Com ha estat aquesta passa? Quines dificultats heu trobat?
-  A l’inici tot resulta difícil. Hi ha molts d’aspectes que has de dur endavant els papers del club, crear una associació esportiva, els patrocinadors, federació, jugadors... tot duu molt de trull. Però hem anat fent les passes necessàries, ja tenim el club format i hem començat la lliga. Per aquí l’objectiu esta complint-se, ara treballem l’aspecte esportiu.



- Pel que fa a l’aspecte esportiu que previsions teniu?
- Primer comentar que molts de jugadors venen de futbol11, i quan comencen a jugar a futsal s’adonen que estan fent altre esport, amb unes normes i una tàctica diferents. Els jugadors ja venen amb una tècnica, però ha d’haver una adaptació, especialment tàctica.

Pel que fa als nostres objectius esportius tenim clar que ara per ara volem aprendre, gaudir i ja veurem quin paper feim. L’inici ha estat molt positiu. El primer partit vam guanyar, però el més important es que l’equip va tenir sensacions molt bones, jugarem com un equip amb moltes ganes i il·lusió. El segon partit, a casa el perdérem, però l’equip continuà fent un bon paper. De fet perdre amb el campió de la passada temporada, anant pel davant en el marcador fins el final del partit, ho valoram molt positivament.

- Qui us entrena?
- Ara entrenam Luci Flaquer i jo.

- Com a futur que us proposau?
- Som un club amb visió de futur. Volem que hi hagi un club de futsal estable a Capdepera. Enguany estam centrats en la lliga regional, però treballem per a poder fer equips federats  d’altres categories i una escoleta. La nostra intenció és que la temporada 2018_2019 sigui una realitat.

Tenim clar que consolidar el projecte a llarg termini no serà possible sense el suport d’institucions com ara l’Ajuntament de Capdepera i, molt especialment, dels col·laboradors i patrocinadors.

- Vols afegir alguna cosa?
- Si, es clar. Primer donar les gràcies a tots els qui han confiat amb nosaltres, a tots els patrocinadors especialment al nostre sponsor principal ENCINALUZ ja que sense tots ells seria molt difícil, per no dir impossible, seguir endavant. Als jugadors per la seva implicació i al públic que ve a animar-nos i a gaudir dels partits. Aprofito per a convidar a tothom que vulgui, a venir a veure’ns a Es Figueral. Segur que s’ho passaran molt bé.

Des de Cap Vermell esperem que l’iniciativa d’aquests joves continuï, per la nostra part tenen tot el suport i les pàgines de la nostra revista obertes. Sort.