Podeu enviar les fotos fins dia 10 de setembre.

a
 continuació teniu les fotos rebudes fins ara:








































































































Visitau el seu portal a facebook

https://www.facebook.com/PhotoWalkingCapdepera



Un concurs amb premis importants:
  • Primer Premi:  Estada a l'hotel de 5* Grupotel Parc Natural & Spa.  4 dies/3 nits per a dues persones en habitació doble, inclou allotjament i berenar. Patrocinat per Grupotel.
  •  Segon premi: Si la guanyadora és una fotògrafa: polsera  de plata i nylon de la col·lecció nova de Pandora amb una peça de plata que reprodueix una càmara de fotos i una peça que reprodueix una maleta de viatge. Si el guanyador és un fotògraf: polsera de pell trenada amb un penjoll de plata que reprodueix una sabata esportiva i un segon penjoll de plata que reprodueix uns prismàtics de la col·lecció Thomas Sabo. Ambdós premis estan valorats en un preu superior als 100€. Donat per Art en joies–Fuster Joiers
  • Tercer premi: Serigrafia de Gustavo i pack de llibres. Donació de l’Associació Cultural Cap Vermell.
  • Premi i categoria especial per a nins. S'estableix un premi especial per als petits fotògrafs. Els menors de 18 anys podran guanyar 4 entrades a Jungle Parkc Mallorca, Santa Ponça, si la seva foto és escollida com la millor per la seva franja d'edat. Patrocinat per Jungle Parc.  
  • Premi per votació popular: La imatge que el dia 10 de setembre a les 24:00h hagi rebut més “M’agrada” serà la guanyadora d’un sopar per a dues persones al Petit Hotel Ses Rotges. Patrocinat per Petit Hotel Restaurant Ses Rotges.