Les festes de Sant Roc tanquen el seu periple festiu amb l'ofici celebrat al seu honor a l'església del Carme de Cala Rajada, els focs artificial i el jazz al moll.

 

Ofici del dia de Sant Roc 2022 

Un any més, el 16 d'agost, a la parròquia de Cala Rajada, se celebrà la missa en honor del seu patró Sant Roc. Un Ofici celebrat  per mossèn Xisco Bernabeu, acompanyat per l'habitual escolà.
 

El temple de l'església de Cala Rajada, lluí amb la imatge del Sant presidint el presbiteri i amb un bon grapat de feligresos que no faltaren a la cita, els quals seguiren amb atenció i devoció escoltant una homilia dedicada a la vida i actes del sant.

Com a qualsevol celebració important de la parròquia, l'Ofici va ser acompanyat pels cants i la música de la Coraleta Verge del Carme, amb la seva directora Maria Antònia Gomis al capdavant.

 

En acabar el rector va felicitar l'assistència a l'acte i va agrair el treball de tots els que havien ajudat a fer més lluït l'Ofici, però, i aquest any si, aquest any va poder brufar el dia de Sant Roc amb tots els assistents a baix del porxo, amb unes pastes i una copeta de vi dolç (recordem que per la pandèmia, encara no ho havia pogut fer).

Que sigui per molts anys Sant Roc!


Focs artificials

Previament al concert de jazz se llançaren els focs artificials des de l'espigó del port de Cala Rajada. Com sols ser habitual la gent se situà al llarg del passeig marítim i la zona del moll per gaudir de l'espectacle de llum i color. Pels comentaris que vam escoltar i per l'ovació que es sentí en acabar, se pot dir que van agradar molt.








Jazz al moll 

El concert del Jazz al moll va anar a càrrec del grup "Perikas jazz reunión", una activitat que forma part del promama CACIM del Consell de Mallorca. L'actuació va oferir un programa variat i amè, executat amb una gran solvència pròpia d'aquesta formació de excel·lents músics. 
















Durant totes les festes, al carrer Castellet,  s'han instal·lats diverses paradetes i atraccions per infants.