Diumenge de matí hi hagué la desena edició de la Triatló de Cala Agulla, que enguany té com a principal patrocinador el Wikiki, i la cinquena edició de la cursa de marxa nòrdica. D'aquests dos esdeveniments esportius tindreu informació a la secció d'Esports.



Ja vespre tingué lloc el sopar solidari de "Voluntaris de Mallorca", a base de pa amb oli en el moll de Cala Rajada. Segons els organitzadors, enguany s'han venut una mica menys de tiquets, malgrat tot valoren molt positivament el bon ambient  i les col·laboracions rebudes, a les qual volen donar les gràcies. I com con? A tots les qui anaren a sopar al moll i les ballarines del ballet Stylo.  





Abans del dopar varen presentar un poc la feina que fan des de Voluntaris de Mallorca i oferiren la possibilitat d'apadrinar qualque nin o nina amb beques d'estudi. També projectaren un vídeo del projecte que duen a terme a EL Milagro,Perú. 





Després del sopar el ballet de Claudia Suiter va oferir una actuació plena de sensibilitat i bellesa. Com ja ens té habituats, les alumnes de Claudia oferiren uns balls preciosos amb unes coreografies molt ben executades. Gràcies i enhorabona un any més.