Els actes programats pel dissabte 15 d'agost se van veure afectats per l'instabilitat atmosfèrica. Així les activitats previstes de la ballada de swing "Swing in the rain" (també programades com a part del Festival de les Arts al Carrer) se van haver de suspendre. Així que el tast de "lindy hop", el concert del Monkey Doo i el Swinging in the rain van quedar ajornats fins a una nova data encara per determinar.



El que si se va celebrar va ser la festa neó ja que a la plaça dels Pins se va  muntar una carpa. Afortunadament l'amenaça de fortes pluges no se materialitzaren i va haver molt bona participació, especialment de públic molt jove. 



En un primer moment a l'interior de la carpa feia molta calor  i se va haver d'obrir part dels laterals. Un grup de voluntaries muntaven ulleres i llacets amb baretes de neó i pintaven la cara amb pintures fosforescents, mentre el DJ posava música actual molt ballable.



Tot plegat una festa entretinguda i divertida pels més jovenets, per bé que comparegué gent més granada. Hi havia servei de bar, amb preus populars, a càrrec de l'Escolar.