Andreu Gutiérrez donà el sus de les festes de Sant Roc 2015


  
Ja comentàren oportunament que el cercavila i el pregó de festes de Sant Roc a Cala Rajada s'hagueren d'ajornar per la pluja. Aquests actes que havien de tenir lloc el diumenge passat, finalment es traslladaren al dimarts horabaixa. El punt de concentració va ser la plaça Castellet per acompanyar la Banda de Cornetes i Tambors i Els que ningú vol pels carrers Elionor Servera i l'Agulla, fins la plaça del Centre Cap Vermell.


Una vegada allà, Andreu Gutiérrez, pregoner de les festes d'enguany, natural de Manacor, però de sentiment cala-rajader com el que més, va parlar de quan va arribar a viure al nostre poble (d'això fa molts anys), i de la seva infantesa al nucli mariner. També va comentar dos fets dels quals se sent especialment orgullós: haver contribuït en dur l'escola pública a Cala Rajada (s'Auba) i recolzar la Reserva Marina de  Cala Rajada. Com en els últims anys, el discurs va ser reproduït amb el llenguatge de signes per Pilar Tena. En acabar el seu breu parlament, n'Andreu va ser l'encarregat d'encendre la traca que donà per començades les festes de Sant Roc.

A la mateixa plaça, l'Ajuntament va oferir un refresc a tots els assistent, moment aprofitat per saludar i felicitar el pregoner.





Els pregoners d'anys anteriors i la pregonera de Sant Bartomeu van donar suport a Andreu Gutiérrez, i aquí deixam la imatge de tots plegats.





La jornada festiva acabà amb el sopar solidari de Voluntaris de Mallorca, a l'esplanada des moll. El pa amb oli, acompanyat de gelat i ensaïmada, va ser tot un èxit de participació i les taules i cadires perparades eren ben plenes. Ens han comentat que el nombre de tickets venuts va ser semblant a l'any passat. 









Per amenitzar la vetllada, el ballet Stylo va interpretar diverses peces musicals del seu darrer espectacle. Els seus balls i coreografies, com sempre, van agradar molt i reberen l'aplaudiment del nombrós públic assistent.