Un diumenge ben variat...




El programa de diumenge dia 11 d'agost va resultar ple d'un seguit d'actvitats ben diverses. Una mena de poti-poti festius, amb elements esportius i musicals.

De bon matí, poc després de les 9, un grup de nedadors se concentraren al pàrquing de l'Agulla per a fer la primera edició de la travessa de Cala Agulla a Cala Moltó, vorejant Es Gulló. La prova tenia dues categories. D'una banda l'oficial que només admetia l'ús d'ulleres, i d'altra "la popular" en la que eren permesos diversos elements (no motoritzats) que facilitassin la travessa.



La sortida va ser des de la zona dels Pins de ses Vegues i vorejant Es Gulló arribar a la platja de Cala Moltó (Es Gulló).



No tenim constància de cap entrebanc greu, per bé que la prova comptava amb el suport d'una embarcació i dues motos d'aigua. Això sí ens han comentat que hi hagueren de evitar els grumers, especialment nombrosos en travessar la punta d'Es Gulló, que provocà algunes picadures. A l'èxit d'aquesta primera edició va contribuir la bonança de la mar.



Durant el matí hi van haver dues activitats esportives més. D'una banda la continuació del torneig de futbol platja, també a Cala Agulla, i un partit amistòs a Es Figueral. Es tracta del partit entre l'Escolar sub7 i una selecció balear de futbol femení sub-12. El partit quedà 0-1, i va ser el típic partit de pre-temporada, amb molts de canvis i proves.

Durant el matí van poder veure passar alguns participants de la volta a Mallorca amb deltes amb motor.





Ja a l'horabaixa, la plaça dels Pins va servir d'escenari per l'activitat organitzada pel gimnas JET-7. Aquesta activitat aconseguí arreplegar un bon nombre d'aficionades i practicants de ZUmba que ballaren al ritme de la música i la direcció dels monitors Enguany aconseguí reunir més esportistes que seguiren el ritme, ballant tot el temps que durà l'exhibició.





Una altra activitat preparada va ser una exhibició de capoeira: una barreja de música, dansa i acrobàcia que ens vé de Brasil i té adeptes a Cala Rajada. Veure'ls és tot un espectacle.







Per acabar la jornada, l'associació Per un somriure presentà el seu espectacle STARS. Una selecció de cançons de estrelles de la música (gairebé totes dones) que mesos abans havien estrenat al Centre Cap Vermell.







El nombrós públic va gaudir d'una bona selecció de cançons (totes molt conegudes), unes coreografies i unes imitacions molt acurades.



Els presentadors, semblaven professionals, comentaren diverses anècdotes de les estrelles i les seves cançons, facilitant el canvi de vestuari.


La recaptació del bar de la funció serà destinat als serveis socials de l'Ajuntament de Capdepera per a la compra d'aliments i productes de primera necessitat.