Els usuaris de la Residència de Sa Font de Sa Cala han realitzat diverses activitats al voltant de les festes de Sant Antoni. Aquestes són les que ens han remès.

Dia 12 de gener. Al voltant d'aquests dies van realitzar manualitats de Sant Antoni, mentre escoltaven i cantaven les diferents tonades de Sant Antoni  

Dia 15 de gener. Dissabte de Sant Sant Antoni van celebrar un taller de cuina en el que van el·laborar les tradicionals coques de Sant Antoni de sobrassada i butifarró i coques dolces. 

 

En el mateix dia, per l'horabaixa se van reunir per escoltar les cançons típiques d'aquestes festes (tonades de Sant Antoni) i la història de Sant Antoni en un ambient d'allò més festiu.

 

Dia 18 de gener, van fer un gran fogueró al pàrquing de la Residencia amb la visita dels dimonis de Capdepera i la Coral Gabellina. Una jornada festiva, de la que van gaudir residents i familiars  D'altra banda dia 14 de gener, els residents van tenir l'oportunitat de compartir el matí amb els més joves. Van jugar a imitar animals. amb aros, van contar contes...
Una experiència inovidable tant pels residents com pels infants.