Una bona cavalcada, per tancar la gran festa de l'hivern
L'amenaça de pluja no anà a més i tot va discórrer a la perfecció
Tal com deim en titulars, les quatre gotes que varen caure just abans de començar la cavalcada no anaren a més i el Sant Antoni 2013 va veure completats els actes programats sense cap incident.

Pel que fa a la participació, tant de carrosses com de carros, cabriols i cavalcadures, diríem que va ser molt semblant a la d'anys anteriors.

Com sempre, tot va començar -de manera molt puntual, per cert- a les 3 del capvespre, quan els dimonis, Sant Antoni i la Banda de Música anaren a cercar els obrers majors, Antoni Moll i Tomeu Colom, per tal de donar el sus oficial a la desfilada. Tot seguit, des del carrer Roses, la comitiva inicià la marxa pels carrers habituals.

Aquí teniu un extens reportatge gràfic de "ses beneïdes".

Com podeu veure, els santantoniers de tota la vida, a l'hora d'endiumenjar la carrosa, s'hi miren. Fins i tot el Castell poguérem veure desfilar pels nostres carrers. Una feinada! Enhorabona.

Cavalls grossos... i cavalls petits.Pagesets i pagesetes molt i molt joves......i veterans entranyables.I qualque aprenent de dimoni.Personatges que no poden faltar, com en Joan Trobat.O com en Llorenç "Mestrès", una autèntica icona de la festa.I el president de l'Obreria, lluint les seves qualitats de genet.N'hi ha, com podeu veure, que no surten a la cavalcada de qualsevol manera. Quina bellesa de guarniment!Cavalls, cavalls, cavalls..., cavalls blancs i cavalls negres.Després de les tres voltes preceptives, cap a la plaça de l'Orient, a escoltar el cant de la codolada. Per cert, segons llegírem en el llibret, en Jaume Fuster dona per tancada la seva etapa de glosador de Sant Antoni. Des de l'Obreria ebns digueren que ja s'està pensant en possibles substituts.El darrer ball. És l'adéu a la festa, en aquest cas a la molt bona i lluïda edició del 2013. Tant cada any.
Ens veurem a Cala Rajada, el proper cap de setmana, si el temps no ho impedeix.
Molts d'anys a tots!

Ara, també ens pots seguir a través de facebook