La jornada de divendres del Mercat Medieval, pel que fa al matí, estava reservada als infants de les escoles. Darrerament degut
a l’afluència de públic, cada vegada més nombrosa, en aquesta jornada a més dels infants trobem molt de públic i s’assembla a un dia més de Mercat, així sí sense tanta aglomeració com les altres jornades.
 

Com sempre alguns artesans reben els més petits que participen en alguns tallers (dissortadament, per un motiu o altres, sembla que de cada vegada n’hi ha manco, tallers i artesans), escolten com es fan alguns productes, juguen i participen dels espectacles.

Tampoc no faltà el tradicional berenar de pa amb oli, enguany també a la plaça de la Constitució, servit pel personal de Serveis Socials de l’Ajuntament.
 



A primera hora el mercat estava molt tranquil, amb poca gent pels carrers i algunes paradetes mig muntar,  així com passava el matí l’afluència de públic ha estat major. A mig dia els carrers estaven ben animats.
 

L’amenaça de pluja no s’ha fet efectiva ( tanta sort!) i tot ha transcorregut amb normalitat. Nins i mestres de les escoles de Primària, escoletes i de l’IES, usuaris del centre de dia... han passejat fins l’hora de dinar quan la plaça de la Menjúa i es Sitjar s’ha omplert de visitants (la majoria de Capdepera i turistes) amb intenció  de beure i menjar.
 

El Mercat ja marxa. A l’horabaixa, el passa-carrers del grup d’animació Ixera i Chéchare, el pregó i  els concerts seran els actes remarcables.
 



Uns dèixem unes imatges del matí.





































Així llueix la capella de l'Esperança: