Els escolars, protagonistes de les primeres hores de mercatDe ser un matí per acabar d'enllestir, el del divendres s'ha convertit  en un pròleg del Mercat Medieval amb tots els ets i els uts, amb la majoria de paradetes ja obertes i amb una fluència de gent més que notable. Avui, a primera hora, el poble ja feia goig.

Amb tot, com cada any, en aquestes primeres hores de fira, els protagonistes han estat els més joves, els alumnes de les escoletes Es Ferreret i Eriçons i de dels CEIP de S'Auba i s'Alzinar. Sense oblidar la presència del segment d'edat a l'altre costat de l'arc: la gent gran del centre de dia i de la Residència. Uns i altres han estat convidats a un berenar, a l'espai reservat per a tal fi en el carrer Fondo. 

Per als menuts, les visites als artesans han constituït una bona ocasió per a conèixer ded primera mà els oficis tradicionals: l'obra de palma, la terrissa, l'orfebreria, la ferreria... Igualment, la majoria han pujat fins al Castell, bressol del poble de Capdepera i motiu generador de la fira que, des de l'any 2000, se celebra en el poble.Però no només han estat els infants i la gent major els que han trescat per places i carrers, aquest matí del divendres. Molta gent del poble ha volgut fer les primeres compres, aprofitant que l'afluència encara no era excessiva i es podia transitar amb una mica més de tranquil·litat. També molts de turistes ja s'hi han acostat, i tots plegats han compost una imatge de mercat a ple rendiment.

I perquè no hi faltàs res, un cercavila de músics, dansaires i malabaristes hi han posat la nota de color, per a admiració general.En fi, atenent que el temps també ha estat esplèndid, bé podem dir que aquest primer matí del Mercat Medieval ha arrancat de la millor manera possible. Esperem que així continuï, de la qual cosa us anirem informant puntualment. Com sempre.

Les imatges de tot plegat, aquí les teniu.