Diumenge arribaren els carters reials i l'ambaixador.
La festa va ser organitzada per la Comissió dels Reis de Capdepera.




El passat diumenge, 22 de desembre,  els carters i l’ambaixador reials van visitar Capdepera, concretament van ser a la festa organitzada per la Comissió dels Reis al poliesportiu. A la festa van  haver diverses activitats d’animació,  com ara un taller de corones o de cartes als Reis, mentre esperaven la seva arribada.

L’ambaixador reial va visitar els tallers i, amb l’arribada dels tres carters van ballar i jugar amb els nins i nines que els esperaven.

 

Fidels a la seva missió van recollir totes les cartes que els nins i nines van entregar amb les demandes de regals  cap els Reis Mags. No van faltar els caramels i les fotografies.

Els nins i nines s’ho passaren molt bé amb els tallers, balls i jocs que duraren fins les 19,30 hores.

 

Des de la Comissió que prepara l’arribada dels Reis a Capdepera i Cala Rajada us demanen que  tots els nins i nines que van fer corones les duguin posada al moll de Cala Rajada, per a donar la benvinguda als Reis.

Tembé recorden que hi ha a la venda paperetes pel sorteig (2 euros) d’un viatge a Port Aventura (valorat en 700 euros), fet amb l’intenció de recaptar fons per pal·liar les despeses de la Comissió i permetre la continuïtat d’aquesta entranyable festa.





Us recordam el programa d'enguany: