Juan Manuel Franco s'imposà en la XXIX Travessia del Moll


Taller de dibuix, carreres a peu, carreres de sacs, escardar olles, pal ensabonat, travessia del moll nedant..., és a dir, un completíssim programa de jocs i més jocs per als més joves, de tres anys en amunt. Una jornada clàssica de les Festes del Carme que, com cada any, va comptar amb un altíssima participació.

Per començar, vos oferim les imatges de les carreres a peu.Les joves mares també hi digueren la seva.I tot seguit, els petits cangurs, peus dins el sac, bota que botaràs.

Ulls tapats (o no), l'al·lotea es dedicà a trencar olles, les cucanyes de sempre.I un cop escardada l'olla, els pollets a pellucar s'ha dit.Així arribàrem al pal ensabonat. L'expectació era gran.I una bona colla de jovençants es dedicaren a llevar sabó amb els peus... i a pegar de cap a la mar.Fins que arribà el més llest de la classe i se'n dugué la bandera...


 
...i l'ensaïmada. Ell fou en Mario Navarro.Per fi, la XXIX Travessia del Moll, a la qual es llançaren una vintena d'esforçats nedadors. Un tram relativament curt, però que, precisament per això, els joves atletes feren a marxes forçades.I aquí teniu el podi d'aquesra prova:
1 - Juan Manuel Franco
2 - Carlos Gallardo
3 - José AresGran horabaixa, sí senyor.