Quatre gotes devers migdia no anaren a més i a l'horabaixa el temps lluïa esplèndid, com esplèndid va ser el cercavila de les Festes del Carme d'enguany, celebrat aquest divendres dia 8. Esplèndid com sempre, amb els magteixos protagonistes de sempre i amb la mateixa gentada de sempre. 

En Guillem Danús i l'ajudant Joan Campins, amb el "Mehari" carabassat, carregats de confeti, obrien la marxa. I al darrere, la Banda de Música, Els que ningú vol i la Banda de Cornetes i Tambors. I trull a voler, per a gaudi de propis i sorpresa d'externs.













Hem dit els mateixos de sempre? Nooooo! Enguany hi hagué novetat: un artilugi absolutament indescriptible que l'Associació de Festes es va inventar per a passejar camisetes. Una paradeda mòbil de la qual en Jaume Quart en va ser el "xòfer". Tot un espectacle!



























Ja en el moll, Els que ningú vol i la Banda de Música continuaren el bell costum d'uns anys ençà de tocar conjuntament l'"Amparito Roca". Que no decaigui.



I després, festa a voler per als més petits amb uns altres que tampoc ens fallen cap any: els Tipi-Tipi-Top. La menudea va xalar amb les cançons i les danses que s'empesquen aquests encantadors d'infants. Són molt bons.











Es va aprofitar l'acte per a lliurar la camiseta de festes a l'autora del dibuix que la il·lustra, na Carme Alzina Moll. Enhorabona una vegada més, Carme!



I ja sabeu que tot això és possible gràcies a la feinada d'una gent que s'hi deixa la pell: l'Associació de Festes del Carme. Gràcies, amics.