Jornada dedicada als jocs dels infants Dijous, 10 de juliol, la programació del Carme esta dedicada especialment als més petits. És el dia dels jocs populars, les cucanyes, carreres de joies, cintes, carreres de sac i del pal ensabonat. Puntualment va comparèixer un bon grapat de nins i nines (i pares i mares) en el moll i s'iniciaren les activitats previstes . Mentre els més petits podien pintar dibuixos de peixos i altres animals marins, els més grandets començaren les carreres de joies, organitzats per edats. No faltà una carrera especial per a mares i altra per a pares que resultaren molt divertides.

Com també ho foren les carreres de sacs.Després vingué el temps de les esperades cucanyes amb el trencament de tests plens de sorpreses...

 

No faltà el pal ensabonat ni  la travessa al moll nedant. Enguany el guanyador va ser en Pep Esteva Nicolau, seguit de Antonio  Vega i Carlos Gallardo, que obtingueren el seu trofeu acreditatiu.

En els jocs de nins i nines no hi hagué cap incident, i se comptà amb la presència i col·laboració de Protecció Civil de Capdepera a terra i a la mar amb una moto aquàtica.

Us deixam amb més imatges dels jocs.