La festa torna al carrer amb poca participació de comparses i molta animació al carrer



Hi havia ganes de tornar a sortir al carrer pels Darrers Dies, després de les suspensions de les rues anteriors per motiu de la pandèmia. De fet algunes Rues, com la la Palma, s'han suspès per evitar aglomeracions incontrolades. A Capdepera s'han programat les rues de Cala Rajada i Capdepera, eliminant la festa de cloenda al polisportiu d'Es Figueral.

A Cala Rajada no van desfilar la mateixa quantitat de comparses que anys anteriors, ni en quantitat ni en nombre de desfressats, però se va poder tornar a fer amb normalitat. Molt bé pels participants, molt bé per Batucap, per les comparses i organització... i per la gent que omplí les voreres dels carrers, especialment a Elionor Servera, Cala Agulla i la plaça dels Pins. 

Als carrers de Cala Rajada tornà a regnar el color, la música i l'alegria pròpies del Carnaval. Comparses de lladregots, papallones, galls dindi, cotxes de xoc, superherois, capoira, Hijos de luz, ... i petits grups de joves i parelles formaren la comitiva festiva. És cert que ha hagut poca participació de comparses, ha estat una Rua "curta", però era previsible atenent a la situació, per tant més mèrit tenen els que han participat! 

Esperem que l'any vinent amb una situació més normalitzada, amb més temps i més ganes, la Rua de Cala Rajada torni a gaudir de la gran participació que tenia anys enrere, just abans de la pandèmia. 

Policia local i  Protecció Civil de Capdepera van tenir cura de regular el trànsit i el pas dels participants de la Rua

Us deixem un ampli reportatge fotogràfic, al facebook de Cap Vermell trobareu més imatges.







































I el vídeo...