Les escoles de Capdepera recuperen les festes dels Darrers Dies




Amb dues fórmules diferents les escoles del nostre municipi, s'Auba i s'Alzinar, han recuperat les festes dels Darrers Dies amb certa normalitat. Els dies previs al Dijous Llarder les aules han rebut la visita del Rei/ Reina Carnestoltes que cada dia demanava que duguèssin un capell, una cosa als peus... per acabar amb una desfressa completa.

A s'Alzinar s'han defressat l'alumnat de totes les aules però en lloc de fer una rueta pels carrers, s'ha optat per fer la volta per l'interior del recinte escolar. Concretament al pati d'Infantil han fet un recorregut per mostrar les seves desfresses davant el propis companys.

 A s'Auba s'ha optat per sortir al carrer i fer una rueta amb un itinerari reduït. La temàtica ha estat animals de granja ( i pesca). Així porquets, gallines, vaques, moixos... han desfilat pels carrers de Cala Rajada conduits per les mestres i els mestres desfressats de pagesos. La comitiva la encapcelaven els alumnes i els pares i mares de l'escoleta.

Després del període marcat per les restriccions de la pandemia del COVID, es recupera certa normalitat festiva al carrer.

Us deixem algunes imatges de les ruetes:

Col·legi s'Alzinar



























Col·legi s'Auba