Un any més la Rua de Cala Rajada ha brillat amb llum pròpia. Carnaval és una d'aquestes festes que ens sorprèn any rere any, per la seva continuïtat i originalitat. Hi ha comparses que perduren durant anys i si algunes desapareixen sorgeixen de noves que els reemplacen, mantenint un nivell de participació molt elevat. 

La Rua de Cala Rajada sortí puntualment del carrer Elionor Servera amb la batucada (gran Batucap!) que marcà el ritme amb música i alegria. La desfilada feu el recorregut habitual fins acabar a la plaça dels Pins on els esperava la carpa amb música DJ i el bar organitzat per l'Escolar.

De les comparses participants comentar que, una vegada més, mostraren gran originalitat fent una feinada preparant els desfressos i les carrosses. No més ens queda donar les gràcies per la seva dedicació.

El bon temps i una nit gens freda, va animar a molt de públic a sortir al carrer i omplir les voravies per  gaudir del pas de les comparses. Els pirates de Batucap, els salvatges de Som aquí gabellins, Batman amb el seu espectacular cotxe, els astronautes i els extraterrestres, els personatges del conte de Peter Pan, les bananes, els pavons reials, els gnomos, els dominós, els pitufos, el jardí dels girasols, les abelles, els super-herois... i molt d'altres que reconeixereu a l'ample reportatge que us oferim.

Com hem dit la festa acabà amb una festa amb DJ a la carpa instal·lada a la plaça dels Pins amb servei de bar. Si bé tot d'una hi hagué poca afluència de gent, poc a poc se va anar animant i acabà plena de disfressats que gaudiren de la proposta musical que havia preparat l'Ajuntament.

Com una imatge val que mil paraules aquí teniu una selecció d'imatges de la Rua de Cala Rajada 2020, al facebook de Cap Vermell les trobareu totes.













































































I després de la Rua...