Tertúlia literària:  "Memòries d'Adrià" a la biblioteca de Capdepera. I, tot seguit, un sopar romà




  

   Divendres dia 17 d'octubre de  2009 tingué lloc la tertúlia literària sobre el llibre de Margarita Yourcenar,  Memòries d'Adrià.
   Aquesta reunió del club de lectura va ser de les menys nombroses de les celebrades a la Biblioteca de Capdepera, però no per això va ser de les menys interessants. El llibre ens va agradar molt a tots els que el vàrem llegir, per bé que comentàrem la dificultat de la seva lectura. Entre d'altres coses es parlà de com es va escriure el llibre, de l'efecte aconseguit apartir d'una narració en primera persona, i de la profunditat de les reflexions de l'autora. Tots coincidírem en la importància d'aquesta obra i la satisfacció que produeix la seva lectura.

Image

  Després, els assistents poguérem gaudir d'un sopar temàtic a Cas Padrí. En aquest sopara es recreà l'ambient i els plats romans, tot explicat per  Sílvia i  Lincoln,  que feren d'amfitrions. Sabor i aromes de l'antiga Roma recuperats per a nosaltres.

Image

   El proper llibre del club de lectura serà "El lector", de Bernhard Schlink, del qual se n'ha fet, recentment, una versió cinematrogràfica molt interessant. Podeu passar a retirar els vostres exemplars per la biblioteca de Capdepera. La tertúlia d'aquest llibre tendrà lloc dia 20 de novembre.