Més de 5.000 € de recaptació  

entre taquilla, bar i subhasta


Image
Mateu Estarellas i Suso Rexach coordinaren
l'exposició i el concert, respectivament, en una nit
amb nombrosa presència gabellina.

La nit del dissabte , 28 de març, a l'Auditòrium sa Màniga de Cala Millor va ser d'allò més completa i concorreguda.
A les 20 h es va inaugurar l'exposició "Sense artifici", on es recull una mostra de les creacions d'un conjunt de persones que diàriament aprenen i treballen als centres i tallers d'Aproscom.

Image

"Tal vegada no pugui ser artista qualsevol persona, però sí que pot sortir un artista de qualsevol col·lectiu de persones..."

   

A les 21 h va començar el concert solidari, a benefici d'Aproscom, amb un Auditori ple i ansiós per escoltar i gaudir de les cançons de Manuel Muntaner, Suso Rexach, Toni Nicolau, Guillem Sansó, Valentín Mendoza, Tu Tu pa, Lluís Gili, Anegats i Marisa Rojas. El resultat van ser dues hores de bona música, en què públic i artistes es van unir per donar suport a tots i cada un dels usuaris i membres d'Aproscom.

Image

Tots aprofitaren per presentar noves cançons, i els darrers temes (atenció a la cançó de Toni Nicolau "Destrucció-corrupció", que neix camí de ser un dels èxits d'aquest estiu) es combinaren amb els ja coneguts.

Tots fregaren la perfecció i emocionaren un públic entregat des del principi. Destacarem aquí el poema "Estimar", de Jaume Fuster, musicat en forma d'un preciós bolero per Manel Muntaner, que el podeu escoltar i veure a continuació:




L'apoteosi de la primera part acabà amb una versió conjunta d'"Aquesta Terra", de Suso Reixach i gairebé  tots els artistes damunt l'escenari. Escoltar-la no cansa:



I tancà el concert una cançó de Guillem Sansó feta per a l'ocasió: Tots junts fent camí.





Ja amb els ànims més calmats, es va iniciar la subhasta de les obres que, molt generosament, van cedir artistes com: Rafel Amengual, Llorenç Ginard, Mateu Estarelles, Cati Julve, Laura Riera, Joan Brunet, Julio Balaguer, Brunet Alós, Jesús Ballester, Cati Cánovas, Riera Ferrari, Sebastiana Galmés i Miquel Mesquida.
 

Els ingressos obtinguts de taquilla, fila zero i caixa del bar, van ascendir a 4.100 euros (682.000 pta), que sumats als quadres adquirits, superaren amb escreix els 5000 €


En acabar, el president d’APROSCOM, Pere Sunyer, dirigí unes paraules d’agraïment:

"Des de l'Auditòrium sa Màniga agraïm la magnífica col·laboració de l'Ajuntament de Sant llorenç, de tots els artistes, dels organitzadors i de totes les persones d'Aproscom que han col·laborat venent i comprant entrades.
Estam tots d'enhorabona!
GRÀCIES PER LA VOSTRA SOLIDARITAT!"