Dijous, 11 de juliol, als jardins de sa Torre Cega de Cala Rajada van poder gaudir d’una excel·lent proposta musical, en el marc del XXXV Festival Serenates d'Estiu de Cala Rajada 2024.

El responsable d’aquesta gran vetllada musical va ser el Victor Carrascosa Jazz Quintet. Formació liderada per Víctor Carrascosa, a la trompeta; compta amb Diego Hervalejo, al piano; Christian Smith, a la bateria; Camil Arcarazo, a la guitarra; i Ton Felices Giralt, al contrabaix.


 
Cinc joves músics amb una formació i un nivell musical impressionant. Des de la primera peça interpretada van donar mostra del seu virtuosisme amb cada un dels instruments. Víctor Carrascosa va ser Premi Extraordinari d’Interpretació de Jazz i Música Moderna del Conservatori Superior Liceu 2023-2024. Destacà també els "solos" de Camil Arcarazo, un dels músics joves més talentosos del jazz català, a la guitarra; que ja havíem tingut l'oportunitat d'escoltar-lo l'any passat.



Com indicaven al programa, malgrat interpretar una música basada en el jazz tradicional dels estàndards dels anys 40 i 50 del passat segle, aporten elements i sons nous a cada composició. Però vam haver d’esperar a la darrera peça, el bis, per escoltar un estàndard pròpiament dit. 

Víctor Carrascosa presentà cada un dels components del quintet indicant que per a ell “és un plaer tocar amb uns músics tan increïbles i tan amics. Això dona una gran pau i una tranquil·litat, ja són molts d’anys tocant junts amb alguns d’ells des de que eren molt petits”. També presentà les peces que anaven interpretant, entre d’elles una composició anomenada “Nens” escrita pel seu pare, Alfons Carrascosa, “Pent-Up hause” de Sonny Rollins o la balada “Body & Soul".

 

El públic va sortir molt content amb comentaris elogiosos cap els músics, inclús a alguns el concert se’ls va fer curt.

Joventuts Musicals de Capdepera segueixen apropant músics de gran nivell als amants de la música del nostre municipi, en el marc incomparable dels Jardins de sa Torre Cega. La setmana vinent, divendres dia 19 de juliol a les 22 hores, actuarà la soprano Violeta Alarcón, acompanyada per Esther Vilar al piano.