Després de penjar el cartell
d'aforament complet a Artà i Alcúdia.


Teatre de Capdepera.
Dissabte dia 10 de gener a les 18 h. 

   Despres del gran èxit aconseguit amb el seu darrer musical "Tarzán", el reconegut actor i director mallorquí Rafel Brunet torna als escenaris amb l'estrena del musical El llac dels cignes, un espectacle per a tota la família, cantat en directe sobre una base musical original de Jaume Carreras i Ferrán González, enregistrada prèviament, fent contínues referències a les melodies més conegudes que el genial Txaikovsky va compondre per al seu famós ballet.

   Una banda sonora molt variada que s'allunya de l'estil clàssic i opta per melodies més pop amb caires de música celta, tot barrejat amb ritmes de rock and roll i rap. Sense trair el seu esperit clàssic ni oblidar que l'origen del Llac dels Cignes com a espectacle és el ballet clàssic, aquest musical es presenta com una modernització que mescla la dansa contemporània, amb jazz i neoclàssic, que combina el virtuosisme dels passos a dos de la dansa clàssica amb l'expressivitat de la dansa contemporània.


   Un espectacle cantat íntegrament en directe, i que, a més a més, incorpora acrobàcies aèries que es fonen amb la dansa formant un tot homogeni, que donen a l'espectacle una gran bellesa plàstica i visual.

   En definitiva, un espectacle que reuneix damunt l'escenari 17 actors, ballarins, cantants i acròbates, a més de projeccions, efectes especials de llums, so i trucs de màgia, marionetes animades, i una posada en escena espectacular i dinàmica per gaudir d'una obra que uneix paraula, dansa, música i acrobàcia; d'una obra per gaudir, riure i pensar.


(crítica de FAN TEATRE)

Entrada: 12 €, infantil, 10€

Venda anticipada a l'Oficina de Turisme de Capdepera

LA FUNCIÓ DE LES 21 H S'HA SUSPÈS.