Mil veus, i una gran personalitat damunt l’escenari


 

L’idea d’Inot, d’arrancar la gira del seu espectacle  “Te lo canto a voces” al Centre Cap Vermell de Cala Rajada és tot un homenatge al seu poble i a la seva gent. Tot un detall, que el públic que omplia el Centre Cap Vermell, va saber agrair amb una gran connexió amb el cantant des del primer minut. Inot jugava a casa, amb un públic entregat, i la complicitat cantant-espectador va marcar tota la vetllada.

L’espectacle juga magistralment amb la música, la imatge i la llum, per oferir una posada en escena senzillament espectacular. Inot aconsegueix treure el màxim profit de la seva capacitat per reproduir les veus de grans cantants ( magistral) i alhora contar històries i anècdotes.  Cal destacar la gran actuació de les ballarines Lydia Cercos i  Maria Verd, a més el tècnic de so, en Jaume; i el tècnic d'efectes especials.



Després d’un inici molt vistós, s’oferia una mena de joc. El públic sortí a pitjar un botó i a la gran pantalla anava sortint un seguit d’artistes i s’aturava en un, que Inot passava a imitar. Joaquin Sabina, Michael Jackson, Bee Gees, Elvis Presley, Joan Manuel Serrat, Barry White, AC/DCm¡, Joe Cocker, Tina Turner, Jackson Five o Shakira (Ai, al final sortí na Sahikira!) van ser alguns dels artistes imitats.

Durant l’actuació va cantar cançons pròpies, especialment emotiva va ser la dedicada al seu amic finat Jordi Orts.

Cal dir que l’espectacle  que ofereix Inot, Toni Jiménez, és d’una gran qualitat i entretingut, molt entretingut.  El públic participà i acabà de peu ballant i passant-s’ho realment molt bé.



Inot mostrà el seu gran talent amb passió i entrega, esperem que la seva gira 2020 sigui tot un èxit per la seva professionalitat i el magnífic espectacle que ha muntat. Enhorabona!