L'església del Carme va ser escenari de sengles concerts de la Coral S'Alzinar, la Coral Gabellina i el Chor pro Musica UEDEM

Image

   Dia 28 de juny, la  Coral s'Alzinar interpretà distintes obres del seu repertori habitual en l'església del Carme, dirigida per na Elionor Gómez-Quintero, davant un públic que mig omplia el recinte. Aquest concert estava organitzat per la regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Capdepera, i el corl comptà amb el suport de Maribel lliteres (guitarra) i Agustí Esteva (percussió).

   Dia 29, coincidint amb el partit de la final de l'Eurocopa, la Coral Gabellina  compartí cartell amb el cor femení Pro Musica UEDEM, d'Alemanya. Pel que fa a públic, aquest no va omplir l'església, com era d'esperar, per la coincidència amb el fútbol. La Coral Gabellina interpretà una sèrie de cançons que ja formen part del seu repertori clàssic: "Tonades nostres", "Maite", "La Gavina", "Guitarras, lloren guitarras", etc. Per la seva banda, la coral convidada va oferir un concert amb temàtica variada: "Suite africaine", "Morning has Broken", "Hava Nagila", "Beatles poutpourri", sota la direcció del Sr. Hendricks.

            Image