Hi ha persones que persegueixen un somni, d'altres que directament es llancen amb els braços ben oberts i no aturen fins tenir-ho ben fermat, mentrestant gaudeixen dels moments i dels camins que travessen fins a aconseguir ho.

A partir de dia 15 de setembre sonarà un somni fet realitat. "Catch your dreams" es el resultat de l'unió de dos apassionats del ritme, de la música, de l'alegria.  Miquel Ramis i Angela Aso han explorat junts un nou camí musical i ambdós es troben realment entusiasmats amb aquest projecte.

En Miquel, més conegut musicalment com JotaRamis, es un jove de 18 anys que porta el ritme dins ell,  de fet és un dels integrants de Kalemba Percussió. Aquesta formació marratxinera ens va visitar al darrer mercat medieval omplint de bones vibracions per allà on passaven.

En Miquel, que enguany comença els seus estudis de vídeo, disc jockey i so, ja té un parell de composicions fetes que es poden escoltar al seu canal de YouTube. Música electrónica,  de discoteca, de festa principalment. En canvi "Catch your dreams" está mes aprop dels anomenats "Chill-out o Lounge" que de la música discotequera sense deixar el transfons electrònic.

Una melodia que rondava el seu cap i una lletra que anava sorgint arrel d'aquella tonada fins que quasi acabada sa composició faltava qualcú que posàs veu a la cançó. En Miquel va trobar en n'Angela una veu idònia i bellíssima per el seu projecte.

De n'Angela que vos podem dir?, que persegueix i atrapa somnis un rera l'altre, que s'embarca amb entusiasme a tot el que li proposin i que  tot el que fa, sigui actuar, sigui ballar o cantar, acaba impregnat del seu personal segell.
I tot el que fa és molt. Actualment és troba treballant en tres produccions de Mallorca So/Unanima dirigida per en Rafel Brunet: "El petit ànec lleig" que estrenaran a l'octubre. 
"Tarzan el musical" que continua de gira per Mallorca i "Peter Pan" en castellà que té programades funcions per Menorca i la Península.  A més a més està embarcada amb alguns projectes per Nadal i segueix actuant amb l'orquestra La canción del verano
Per si vos pareix poc encara li queda temps per estudiar (ara comença segon curs d'educació Primària)  i per sortir a gaudir del camí amb els amics.

Podeu escoltar aquesta nova aventura d'en JotaRamis i n'Angela Aso al canal de YouTube JotaRamis.  
Esperam que vos agradi.