O com trobar l'amor per televisió.



El grup de teatre del Centre Jove, Pometes Verdes, ha representat aquest passat cap de setmana la seva primera obra de l'estiu. Una peça carregada de moments exòtics, balls rituals i  clucades d'ull, en forma de divertides crítiques, al món real i reial.



En Happy, fill únic dels majestuosos reis de Gazumbaué, fa divuit anys i anhela poder sortir a la fí de Palau, conèixer món i viure per ell mateix.  Però els seus reials pares tenen altres plans, primer haurà de trobar una promesa i amb aquest objectiu organitzen un programa de televisió on tres princesses lluitaran per ser l'elegida del Príncep.

Però serà possible trobar l'amor vertader així, a un plató de televisió? 
Surt la presentadora i ja esteim "On the air" que dirien els entesos. Aquest programa ho té tot, serà el més vist del món mundial diu ella tan professional. Comencen les proves , primer un ball a on les candidates mostraran al públic tot el seu exotisme i sensualitat.  A continuació les seves reials famílies alabaran les grans virtuts de les seves filles: fortalesa i riquesa, espiritualitat i bondat, sensualitat i submissió.



Però res no acaba de convencer als sobirans amfitrions, tot els hi pareix poc per es seu estimat fill Happy.
Al plató tenim un públic entusiasmat, tant que a cada pausa publicitària, embullen la troca de tal manera que ben bé podrien retransmetre els seus comentaris. Això sí que seria una bomba de programa. Cada una amb les seves curolles, les seves maníes, paranoies i tics. No aturaven de criticar. Vaya fauna!!

Pero finalment res no era lo que semblava, ni la princesa submisa ho era tant, ni la bondadosa tenia l'ànima tan pura, ni l'altre és sentia tan orgullosa de venir de on venia. Mira tú, com el Príncep, elles també fugien de la seva vida de princesa.
A quina triarà?. A cap. El Príncep ja fa temps que està enamorat i avui l'ha vist allà al plató davant ell. 
Entre el públic és troba el seu amor, l'elegida per ser la reina del seu regne es una presentadora del Telenotícies.
(Això ja ho havíem vist a alguna banda, no?)
I ara sí sona la meravellosa cançó "Love is in the air", i foren feliços i menjaren..., lo que sigui que mengin reis, prínceps i resta de família reial.

Com reis i reines quedaren tots ells, del primer al darrer, perque muntar una obra, aprendre balls i text en només quatre setmanes es feina mereixedora de lloances i reverències.

Darrera de tot aquest engranatge hi ha un entusiasta director que sap com moure a aquest ramat de jovenets. 
No ho tenia fàcil aquesta vegada en Jeroni Morey, governar a 27 al-lots damunt un escenari i crear una obra on prenguessin part tots i cada un d'ells no és cosa fàcil. Al seu costat i amb el mateix entusiasme en Dani Molina, Cata Herrero, Jaume Torres i na Tani Bestard.

Ara dos dies de descans i bauxa però dimarts ja és posen mans a l'obra per sorprendre novament al públic d'aqui a quatre setmanes. 



Ja vos ho contarem. O millor,  anau a veure quina nova curolla se'ls ocorrerà. Segur que us agrada.