Acompanyada de la cantant Waltraud Mucher i el pianista Alexander Raytchev.



El cartell anunciava una nit d'òpera, però les absències per malaltia de Carlos i Lorena Bonnín, modificaren el programa tot i que la qualitat artística que s'ens oferí no quedà trastocada. la cantant d'òera Waltraud Mucher i el pianista Alexander Raytchev, mostraren els seu gran nivell vora l'amfitriona, na Sabine Grofmeier. Un programa extens i més de dues hores de concert deleitaren un nombrós public que gairebé omplia l'auditori.


Inicià Sabine la primera part amb una salutació en català i manifestant que l'estava aprenent. La Dansa hungaresa de Bramhs a piano i clarinet fou la primera peça. A continuació un nocturn de Chopin interpretat magistralment pel pianista. Els "dos moixos" de Rossini que popularitzaren les Caballè fou interpretada pel Sabine i Waltraud entusiasmant un públic entregat desdel primer moment.



Un repertori conegut: Mozart, Saint Saents. Amb l'havanera de Carmen de Bizet (L'amour est un oiseau rebelle, com tots sabem) l'òpera feia presència. West Side Story de Berstein, a clarinet i piano, completà la primera part.



Una generosa pausa per menjar, beure i fer donacions.




La segona part comença amb música de pel·lícula: Once upon a time d'Enzo Morricone. Solo de piano del propi pianista: Alexander Raytchev. 



Continuà amb Granada i El dia que me quieras, dues cançons alemanyes per acabar amb el Brindisi de La Traviata.



Apoteosi final i dos bisos. Fotos i salutacions a l'exterior.



Una gran vetllada.