Enguany ja no sortiran a les festes del Carme després de vint-i-set anys d'acompanyar i alegrar les festes.


Era el juliol de 1996 quan un grup de joves músics de Capdepera pujaren a un tractor per fer un cercavila diferent. Una llarga trajectòria que ha comparegut a totes les festes del poble anunciant els dies festius. Aquí tenioiu el programa de Sant Roc i Sant Bartomeu. 

Uns anys després s'anunciaren amb la coda ELS QUE NINGÚ VOL, però el Carme sí....ELS QUE NINGÚ VOL, però Sant Bartomeu, sí,...

Feren camisetes commemoratives als 20 anys d'existència i sempre lluïren un look especial. Una estètica molt particular i propera a la gent.



Un rayo de sol, Lo más vital, no más, La playa estaba desierta (Mariaisabel), Romero, YMCA i tantes altres cançons d'èxit del nostre imaginari quedaran per sempre lligades a vosaltres.

Temps tendrem per parlar amb ells d'aquests vint-i-set anys. Ara ja sols quedarà amb nosaltres per a sempre aquella bella imatge de gent damunt la plataforma que portava un tractor. Volien acomiadar-se de tots a les festes del Carme, que fins i tot ho va anunciar. Però no serà possible. El Carme els volia, però les baixes no perdonen i han decidit posar punt final a una trajectòria que mai haguessin pensat que fos tan duradora quan començaren.



ELS QUE NINGÚ VOL ja són història. Visca la història!

Ens queden un trists vídeos. Aquest més antic, del 2008, fa quinze anys:



Per part nostra sols ens queda dir-vos: Gràcies!, moltes gràcies! ha estat un plaer ballar amb vosaltres.