Concerts màgics a l'escoleta per als més petits i música al Centre de dia.



El passat dilluns, dia 20 de novembre, les escoletes de Capdepera i Cala Rajada van ser testimoni d'una experiència musical protagonitzada pel professorat de l'EMMC, Maria del Mar Cladera i Francisco Garcia. Amb motiu de la celebració de Santa Cecília 2023, aquest concert va oferir una oportunitat excepcional per introduir els més petits en el món màgic de la música. L'entusiasme dels professors va captivar l'atenció dels petits oients, que van gaudir d'una experiència sensorial rica en sons i melodies adaptades a la seva edat.

 
D'altra banda, el dimecres 22 els alumnes de 2n i 4rt d'ensenyaments elementals no reglats han duit la seva pròpia melodia al Centre de Dia de Cala Rajada. Han demostrat el seu talent i dedicació en aquest concert especial en honor a Santa Cecília. L'audiència, composta principalment per usuaris del centre de dia, va ser testimoni de l'evolució musical d'aquests joves artistes.

 
La celebració de la patrona dels músics ha estat una oportunitat única per unir-se i celebrar la importància de la música en la societat. A més, ha destacat la dedicació del professorat i l'entusiasme de l'alumnat, deixant una empremta memorable en la memòria col·lectiva de tots els implicats.