L'Escola de Música, com cada any, comparegué en el Centre Cap Vermell per a escriure una pàgina musical més, de totes les que aquests dies nadalencs s'escriuen en el poble. I és que, des d'aquest centre formatiu fins als centres escolars, passant pels concerts de corals i Banda de Música o les vetllades de música de ball, no hi ha dia que, afortunadament, no comptem amb una oferta generosa. 

En aquest cas concret de l'Escola de Música, dels alumnes més menuts fins als més "veterans", ens van oferir tot un ventall d'interpretacions, les més de les quals de temes propis de l'època. I el planter musical del poble ens demostrà, un pic més, que puja sa i que cal esperar-ne bones collites en un futur immediat. I no cal dir que el públic que omplí l'auditori fins a vessar, bàsicament les famílies dels intèrprets, va xalar fins al final. Aquest, el final, amb tots els artites damunt l'escenari, va ser el moment apoteòsic del concert, amb el tradicional "Fum,cfum, fum" interpretat per tots plegats, públic inclòs.

Aquí us en deixam el testimoni gràfic.

Juguem amb la música 


Iniciació/Preparatori i Orquestra


Llenguatge musical


Cor i Orquestra


Percussió (Iniciació)


Percussió


Guitarres (Iniciació)
La seva va ser una actuació tan efímera que, quan volguérem fer la fotografia, ja no hi fórem a temps, pobres nins. Ens sap greu i demanam disculpes. Què hi farem!



Guitarres


Orquestra n'Aladern


Combos (Iniciació)


Combos


Bandeta


Públic, alumnes i professors