El curs va ser impartit pel prestigiós professor i pianista Miguel Lecueder.





 Els concerts de presentació i clausura van tenir lloc a la Torre de Canyamel




  

Durant els passats dies 30 d’abril, 1, 2 i 3 de maig es va dur a terme a la Torre de Canyamel el V Curs de Piano de Llevant, organitzat pels departaments de piano de les escoles municipals de música d’Artà i Capdepera juntament amb l’Associació Amics de la Música de la Colònia de Sant Pere. El curs fou impartit pel professor uruguaià Miguel Lecueder, el qual ha residit durant molts d’anys a Madrid.

Com ja és tradició, el curs s’inaugurà el dimecres 29 d’abril amb un concert  del professor a la Torre de Canyamel. En aquesta ocasió el pianista interpretà un repertori amb obres de F. Chopin, L. Fernández, E. Granados y M. De Falla. En tot moment, l’intèrpret mostrà una vegada més la gran tècnica, musicalitat i virtuosisme a la que té acostumat al públic assistent.

Després del concert del professor, els alumnes matriculats en el curs gaudiren de quatre dies de classes intensives de piano, on pogueren treballar i perfeccionar obres de diferents estils i nivells. Aquest any foren 12 els alumnes matriculats com a actius, molts d’ells repetidors d’edicions anteriors. El curs es clausurà amb un concert a càrrec dels alumnes que tingué lloc el diumenge 3 de maig a la Torre de Canyamel on els estudiants pogueren mostrar al públic algunes de les obres treballades durant el curs.

L’organització vol donar de forma molt especial les gràcies a la família Morell per cedir l’espai de la Torre de Canyamel per realitzar aquest curs. I també a les diferents empreses, tant d’Artà com de Capdepera, que col·laboren en l’edició d’aquestes jornades pianístiques ja que sense les quals no seria possible la realització d’aquest curs.