La pintora de Cala Rajada mostra la seva obra en el CMCSomiar en color, en tots els colors. Josefina Fuentes, a la fi, exposa en el seu poble i ho fa omplint el Centre Melis Cursach d'obres en què la realitat que l'envolta cobra la dimensió onírica i imaginativa de la mà de qui no es limita a retratar aquesta realitat.  

Coneixíem el que estava fent na Fina Fuentes i sabíem què ens en calia esperar, però ara, veient les seves teles penjades a la remodelada contxeria del  CMC, la seva pintura ens sembla encara més suggeridora. Jugant amb tots els pigments, els seus paisatges, flors o marines pareixen sortir, efectivament, d'un somni, d'un bell somni.

El batle Rafel Fernández i la regidora Antònia Caimari oficiaren la inauguracióc d'questa exposició, en un acte que va tenir lloc el passat divendres dia 23, en presència d'un bon grapat d'amics de Josefina. Ara, els que vulgueu apropar-vos a aquesta interessant mostra, ho podeu fer fins al proper dia 4 de juny. I nosaltres us recomanam que ho faceu.