El tradicional concert de Nadal d'aquesta formació va servir per a celebrar tres lustres d'actuacions. Per molts d'anys!



Com cada any, la Coral Gabellina posà música al Nadal, amb un concert que ja s'ha convertit en tradició. Però és que, a més, enguany va coincidir amb la celebració del quinzè aniversari d'aquesta formació nascuda en el si de l'associació de la gent gran de Capdepera. Aquest concert va tenir lloc el passat dissabte, dia 21 i exercí les funcions d'amfitrió, en representació del cor, en Miquel Alzina.



 Com a coral convidada, l'agrupació gabellina comptà amb la participació de la Coral Gent Gran de Sa Punta de n'Amer, dues formacions que, assíduament, col·laboren en actuacions conjuntes. La formació serverina va estar dirigida per Margalida Barceló i el repertori que ens oferí va combinar temes d'arrel popular amb d'altres de collita pròpia, composts per la seva pianista Margalida Roig o arranjats per la seva directora.



La Coral Gabellina, de la seva part, ens delectà amb un programa que va incloure alguns dels temes del seu repetori més apreciats pel públic: cançons populars, havaneres, temes de caire folklòric... Sota la direcció de qui ha estat la seva màxima responsable des de la fundació, Elionor Gómez-Quintero, la coral va anar esfullant un conjunt de peces amb les quals el públic oient va sintonitzar immediatament.
 


Per tancar l'actuació, ambdós cors cantaren conjuntament el tradicional "Adeste fideles" i, tot seguit, unes galetes i un glop de mistela, per a desitjar bones festes i llarga vida a la "Coral Gabellina". Desig al qual, naturalment, se suma "Cap Vermell".