Per Miquel Piris








Has vist això? A dins quin cap cap deixar aquesta monstruositat a la vista. Ja es nota, ja que estam massificats. I allà on, en teoria, hi ha un poquet de natura -pam!-, ens hi deixen aquest desastre.
Que si a tu a ca teva et vols posar aquesta merderada, endavant. Però aquí, en el poc de garriga que han deixat entre apartaments i hotels anant de Cala Lliteres a Cala Agulla i viceversa? Jo crec que és quasi un delicte ecològic i li proposaré una llei al president Àngel Aguiló: a partir d'ara, cap centímetre de verd ha de ser sotmès a aquesta vergonya.

No és cap doi: a Lanzarote tenen una llei similar que no permet posar anuncis ni a les carreteres. Idò una cosa similar, adaptada. Que de pixarades humanes ja en veim per tot arreu com per deixar fems al poc que ha deixat el "progrés" del que tant gaudim grans i petits. No sé què en penses. Igual a tu t'agrada. Si no fos que ens hauríem d'exiliar o ens posarien rere barrots, hi hauria d'haver referèndums per decidir coses així. Via electrònica, per què no?

En aquest país on et condemnen a presó o exili per fer un referéndum, el que hauria d'estar penat amb penes molt pitjors és un atemptat a la natura com el que surt a la foto. Què exager? Un al·lot de Cala Rajada va tocar un senyal de no aparcar i el magnífic Ajuntament representat per dos municipals que "truquen de matinada", li varen posar 3000 euros. No dec anar tan desencaminat (aquesta història ja la vaig explicar al darrer article, disculpa). Dit tot això, que no buidin les papereres més sovint en aquest poblé també em sembla lamentable.

Miquel Piris