L'homenatge va tenir lloc a s'Escat de Manacor

 

El proppassat diumenge, 14 de maig, els components dels “Trio Cosa Nostra” ( Llorenç Barceló, hammond; Joan Arto, guitarra; i el bateria Carlos Gallego) oferiren una jam session en homenatge al seu bateria original, Jeroni Sureda, a l’Escat de Manacor.

Fou una vetllada molt emotiva i sentida, especialment pels familiars directes d’en Jeroni, amics i els mateixos músics. En Joan Arto féu la presentació de les peces musicals, quedant reflectida l’enyorança i la permanència dins la memòria de tots els qui tinguérem la sort de conèixer en Jeroni i la seva passió per la Música.

S’escoltaren, entre d’altres,  “Round Midnight” i “Mellow Mood” d’en Lonnie Smith. Cal mencionar especialment la interpretació de la peça “Bouncing Well” composta pel propi Jeroni.

Tot seguit començà la jam amb un bon grapat de músics, la qual es perllongà fins passades les 22 hores.Ens resta agrair al "Trio Cosa Nostra” per aquest “Memòriam” envers en Jeroni i a tots els músics que participaren a la jam per fer possible el gaudi d’aquesta vetllada inoblidable.

 

Xesca Pasqual