Segon podcast  de Sayansi que publiquem. Gravat al local de Sa Cervisseria aquest passat estiu. Conversa de Pau Sebastià amb Júlia López al voltant de la lluita contra la Xylella a ls Balears.




Des de fa uns anys, hi ha un bacteri que ataca diverses espècies vegetals de les Illes Balears, així com de la resta de la Mediterrània. Es tracta del patogen Xylella fastidiosa. Sobre aquest bacteri i sobre les insectes que el transporten arreu, ha fet la seva recerca de doctorat la menorquina d'Alaior Júlia López Mercadal.

Si voleu referents científiques joves, Júlia és la persona que busqueu. Una persona amb aficions diverses, divertida i amb curiositat científica per resoldre els grans reptes a que ens enfrontem la societat d'avui en dia.



Aquesta entrevista també va ser realitzada a l'espai de Sa Cerviseria (Cala Rajada, Mallorca), així que donem un cop més les gràcies a Rafel i Cata per la seva infinita generositat.

També aprofitem per donar a conèixer les obres artístiques de Pep Bauzà, que envolten Pau i Júlia al llarg de l'entrevista.