Organitzat per la Penya madridista de Cala Rajada, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Capdepera.


 
Borussia Dormund-Real Madrid, que se celebrarà l'1 de juny a les 21 hores a Wenby Stadium (Wenbley un barri del nord-oest de Londres) organitzat per la Penya madridista de Cala Rajada, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Capdepera.

El partit es podrà veure en pantalla gegant dins del Poliesportiu Municipal de Capdepera. Per a més informació hem parlat amb Juan Carlos president de la Penya. Ens va comentar, que dialogant amb Mireia Ferrer (alcaldessa de Capdepera), es va parlar que per veure el partit si es podia col·locar una carpa a la plaça dels Pins de Cala Rajada, però donat que el partit és contra un equip alemany no era el lloc més adequat, ja que es podrien mesclar seguidors dels dos equips.

La batlessa va oferir el Poliesportiu Municipal de Capdepera on la Penya podrà disposar de tots els serveis necessaris del local, Bar inclòs tot i que, de moment, la seva concessió no està atorgada, l'Ajuntament col·locarà una pantalla gegant i les cadires necessàries per poder presenciar amb comoditat el partit. La directiva de la Penya convida tots els madridistes tant a socis com a tota persona que li interessi veure el partit en pantalla gegant.

BEST