Tianon March Trio

 Dia 15 d'agost, a les 21 hores

 Plaça de l'Orient.  Capdepera

Tinons March 

Té el primer contacte amb la música amb només 9 anys, quan entra al món del cant coral. Des de llavors, canta 18 anys amb la Coral de la Porciúncula a Mallorca, amb la que col·labora amb la Nova Jove Orquestra de les Illes Balears i canta per a la televisió de les illes (IB3). Paral·lelament, interpreta des de 1994 el Cant de la Sibil·la, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. 

Un cop a Barcelona, coneix el jazz de la mà de la cantant Sabina Witt. Ha fet concerts arreu de Cata lunya amb el cantautor Isaac Ulam (Bankrobber) i la seva banda de folk psicodèlic a llocs com la Cova del Drac, la sala Apolo, l’Auditori de Girona, el Mercat de la música viva de Vic, la Sala Beckett (al cicle “Els dimarts em sentiràs”), al 2n Ermessenda Pop Festival a l’Auditori del CC Urgell, etc. També forma part de la banda pop/folk Tailor for Penguins, on coneix el baixista Rossend Pujolar. 

TINONS MARCH TRIO 

Tinons March Trio neix de la necessitat de posar en comú una gran varietat d’estímuls i vivències musicals, expressar-los amb naturalitat i sentir-los sonar tots junts. Sense límits ni restriccions. 


Aquesta proposta juga amb diferents llenguatges dins l’àmbit del jazz i ho matisa amb textures d’altres estils tan diversos com el folk, el soul, el pop o la bossa nova. És un projecte fresc perquè neix fa tant sols uns mesos, al Novembre de 2013. En aquesta ocasió l’acompanyen el guitarrista d'Avinyó Santi Careta i el baixista de Castellar del Vallés Rossend Pujolar.