Àngels Serra Nebot, alumna de segon de batxiller de l'IES Capdepera, ha obtingut el tercer lloc d'aquesta competició de nivell de les Illes Balears, quedant sols per darrere de dos alumnes de l'IES menorquí "Josep Miquel Guàrdia".

La prova es va realitzar dia 27 d'abril de 2010.







La Direcció General d’Administració, Ordenació i Inspecció Educatives, amb l’objectiu de millorar la qualitat de l’educació mitjançant l’estímul per a l’estudi de l’alumnat, col·labora amb la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la UIB per a organitzar l’Olimpíada d’Economia.

Les olimpíades de diferents matèries, a més de motivar l’alumnat, estableixen vincles entre l’educació secundària i la universitat, i aquest és també un dels objectius d’aquesta sisena edició de l’Olimpíada d’Economia en la qual poden participar tots els alumnes que estiguin matriculats durant el curs 2009-2010 de la matèria Economia de l’Empresa de segon de batxillerat.

Cap Vermell, coneixedor de les dificultats que implica aquest tipus de proves,  vol felicitar efusivament n'Àngels, una estudiant de brillant trajectòria, així com a tot l'equip de professors que han fet possible aquest resultat.

Enhorabona!