NOTA DE PREMSA




  Els Donants de Sang de Mallorca celebren la seva 17ª assemblea general ordinària amb rotund èxit d’assistència


   Més de 150 persones, entre elles el Conseller de Sanitat i Consum, Vicenç Thomàs, es van reunir al teatre de l´Hospital Comarcal d´Inca



   Palma de Mallorca 14 de novembre de 2009.- L´Associació de Donants de Sang de Mallorca va celebrar ahir dissabte 14 de novembre la seva 17ª Assemblea General Ordinària amb un rotund èxit d’assistència.
   En l’acte es va presentar a tots els assistents, el pla estratègic de l´Associació. Nova imatge corporativa, pàgina web i un ambiciós pla d’acció. Un projecte amb un pla d’actuació emmarcat en els pròxims tres anys i que pretén reforçar la seva imatge, notorietat i posicionament.
   Les més de 150 persones que van assistir a l´Assemblea General de l´Associació de Donants de Sang, van poder conèixer a més dels pressupostos i futurs projectes per l’any que ve, la línea clau d’actuació del Pla Estratègic que recentment ha presentat l’entitat. 
   Els objectius d’aquest pla estratègic seran com bé va informar, Mònica Sala, Secretària Gerent de l´Associació, els eixos principals per dur a terme tots els projectes de cara l’any vinent i que tenen com a objectiu final el d’augmentar les donacions i les bosses de sang.
   Els cinc objectius d’aquest pla d’acció fan referència als diferents públics amb qui l’associació contacta diàriament i a una nova forma de posicionament com a Associació que és.
   Les millores a l’estructura administrativa de l’entitat per a la seva optimització i millora de la comunicació tant interna com externa així com el nou posicionament de l´Associació es van fer notar ja durant l’esdeveniment. Tot el teatre de l´Hospital Comarcal d´Inca així com les instal•lacions d’aquest, estava vestit de dalt a baix amb la nova representació d’aquesta associació que actualment compta amb més de 80.000 socis i més de 500 voluntaris.  
   Llorenç Vallori, President de l´Associació va puntualitzar la importància d’un altre dels objectius d’aquest pla d’acció dels tres pròxims anys: la captació de voluntariat i el creixement de l’entitat com a associació. 
   Ademés, Vallori també va insistir en la importància d’aquest públic ja que sense ells, l´Associació no constaria.  
   Els projectes futurs que es van presentar a la 17a Assemblea de l´Associació de Donants de Sang, es dirigien tots a la conscienciació de la població i la promoció de la donació de sang en nous col•lectius  de la societat com poden ser joves, nins e immigrants. 
  Va quedar constant el creixement de l´Associació així com els objectius de cara al pròxim any i es va fer un balanç molt positiu i constructiu de la donació de sang a l’illa.
   Per la seva part, l´Hospital d´Inca, és l´Hospital públic de referència en donacions de sang. És per aquest motiu que l´Associació de Donants de Sang de Mallorca ha volgut celebrar la seva 17ª assemblea general allà per agrair la implicació i la solidaritat de tot el personal de l´Hospital i agrair al Sr. Federico Álvarez, Gerent de l´Hospital la seva implicació i col•laboració amb l´associació

Image