La regidora Margalida Bover preveu dificultats per assumir les necessitats de les persones si es baixen les partides de Serveis Socials
















  Des de la regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Capdepera volen expressar públicament que l’equip de govern preveu, a partir del mes de setembre, la necessitat d’augmentar les ajudes del departament de Serveis Socials per cobrir les necessitats bàsiques de molts ciutadans de la localitat que es poden quedar a l’atur un cop acabi la temporada. Per aquest motiu, i per poder fer front a la demanda, es va decidir augmentar una sèrie de partides del pressupost del 2009.
   L’aprovació dels pressupostos està en procés i segons explica la regidora de Serveis Socials, Margalida Bover, el partit a l’oposició EU-EV, està “boicotejant” les partides del departament, donant només dues solucions: o no s’aproven els pressupostos; o s’aproven amb una baixa substancial d’algunes partides d’aquest departament. Si aquest fos el cas, el departament de Serveis Socials es veurà “amb dificultats” per assumir les despeses que haurà d’efectuar per ajudar les persones que ho necessitin. Bover indica també que “tot i les subvencions” que reben no serà suficient si es baixen les partides.

Departament de premsa
Ajuntament de Capdepera